PLEK 8

Frank van Gaart

Mijn naam is Frank van Gaart. Ik ben in 1962 geboren in Den Haag en via Rotterdam, Nijmegen en Rhenen in Veldhoven terecht gekomen. In 1994 ben ik in Zonderwijk komen wonen, waar ik samen met mijn vrouw en 2 zonen nog steeds met heel veel plezier woon. Ik ben al jarenlang werkzaam als manager bij de grootste kruidenier van Nederland. Het contact met klanten en medewerkers maakt mijn werk leuk en afwisselend en daar krijg ik ook energie van.

Mijn interesse voor de lokale politiek is bij mij gewekt door, de helaas veel te vroeg overleden, Rien Luijkx. Na een aantal goede gesprekken met Rien en Yvonne, heb ik toen besloten me in te gaan zetten voor de inwoners van Veldhoven. Na ruim een jaar Steunfractielid bij Burgerpartij Veldhoven, hoop ik nu de volgende stap te gaan zetten voor Hart voor Veldhoven.

De kiezer, de inwoners van Veldhoven, gaan uiteindelijk bepalen of dat ook gaat gebeuren. Ik hoop dat ons programma, de kiezer, zal overtuigen om op ons te stemmen. Ik denk, dat iedere rol, ook al is hij bescheiden, toch heel belangrijk kan zijn. 

Ik maak makkelijk contact, ben zeer toegankelijk en sta altijd open voor vragen. Iedereen kan en mag me aanspreken en ik zal mijn best doen om de vragen, opmerkingen of problemen op de juiste plek bespreekbaar te maken.

Samen met mijn Hart voor Veldhoven partijgenoten ga ik me inzetten voor alle inwoners in Veldhoven. Ik hoop u binnenkort ergens in Veldhoven tegen te komen. Schroom dan niet om mij aan te spreken.

Laat je hart voor Veldhoven op 16 maart spreken en stem op lijst 7, ‘Hart voor Veldhoven’.

Scroll naar boven