PLEK 6

Jacob Beens

Ik ben Jacob Beens, 39 jaar, gelukkig getrouwd en heb 2 pracht kinderen. Ik woon intussen alweer 16 jaar in Veldhoven. Ik heb op meerdere plekken in Veldhoven gewoond en uiteindelijk zijn wij neergestreken in de Heikant, de Schepelhei.

Acht jaar geleden heb ik ervoor gekozen om me actief in te gaan zetten voor de plaatselijke politiek. Om samen te werken aan een groener, toegankelijker en fijner Veldhoven. Daarin meerdere successen geboekt en dat voelde voor mij goed.

Van huis uit ben ik verkeerskundige en zodoende houd ik me dagelijks bezig met verkeersveiligheids-, bereikbaarheids- en parkeervraagstukken. In de afgelopen jaren heb ik veel zien veranderen in Veldhoven. 

Ik ga voor een Veldhoven dat we willen doorgeven aan onze kinderen, waarbij ik de komende jaren met name aandacht vraag voor wonen, mobiliteit en duurzaamheid. In samenspraak met inwoners van Veldhoven:

  • Meer (sociale) woningen en vooral duurzaam;
  • Bereikbaarheid, doorstroming en verkeersveiligheid;
  • Een groener Veldhoven voor en met meer leefplezier.

Dus de komende jaren wil ik me nog steviger Inzetten. Dit kan als raadslid bij ‘Hart voor Veldhoven’ nog beter en met uw stem. Immers uw keuze bepaalt welke richting Veldhoven de komende jaren op gaat. 

Wilt u meer groen, een betere bereikbaarheid, aandacht voor verkeerveiligheid en inzet op een prettiger woonomgeving en dat met financiën op orde? Laten we dit samen doen! Stem dan op Hart voor Veldhoven, Lijst 7.

Scroll naar boven