PLEK 1

Maarten Prinsen

Graag stel ik mijzelf en onze partij Hart voor Veldhoven even kort aan u voor.

Mijn naam is Maarten Prinsen en ik ben sinds midden jaren ‘90 actief betrokken bii de Veldhovense politiek in verschillende rollen, raadslid in een coalitiepartij, wethouder en raadslid in een oppositiepartij. Ik ben getrouwd met Marlies, vader van vier volwassen kinderen en opa van 6 kleinkinderen. Genoeg ervaring dus qua opvoeden en politiek en goed op de hoogte van het reilen en zeilen in deze gemeente.

Op basis van onze gezamenlijke politieke ervaringen en de klik die we als drie partijen de laatste jaren in onze oppositierol hebben, gaan we nu in een nieuwe politieke partij, Hart voor Veldhoven samen. De helaas veel te vroeg overleden fractievoorzitter van Burger Partij Veldhoven, Rien Luijkx, stond mede aan de wieg van de nieuwe partij Hart voor Veldhoven.

We hopen en vertrouwen op veel kiezers die voor onze partij zullen gaan kiezen.
Want wij willen voor alle Veldhovenaren van belang zijnde zaken als het aan ons ligt, vanaf de verkiezingen echt anders aan gaan pakken. Hiervoor staat een enthousiast Hart voor Veldhoven team in de startblokken.

Wat willen wij zoal realiseren de komende periode?

We willen voorkomen dat de lasten voor de inwoners onnodig gaan stijgen. Denk hierbij vooral aan de Onroerend Zaak Belasting. En ook de het laatste jaar veelgenoemde en niet goed uit de verf komende samenspraak met omwonenden als het bijvoorbeeld gaat om omvangrijke woningbouwprojecten willen wij echt gaan verbeteren. Maar ook de dienstverlening aan onze inwoners moet beter en we moeten snel meer en betere woonoplossingen realiseren voor alle Veldhovenaren.

Laat je hart voor Veldhoven op 16 maart spreken en stem op lijst 7, ‘Hart voor Veldhoven’.

Scroll naar boven