In memoriam

Rien Luijkx

Op 29 mei namen wij vol ongeloof kennis van het volledig onverwachte overlijden van onze oprichter, fractievoorzitter, vriend en echtgenoot Rien Luijkx…

Rien was de fractievoorzitter van de BPV en hij was jarenlang werkzaam geweest bij de gemeente Veldhoven. Hij had dan ook veel ideeën over wat er beter kan bij de gemeentelijke dienstverlening. Als afdelingshoofd Publiekszaken heeft hij  de dienstverlening in Veldhoven mede vorm gegeven en hij wist als geen ander wat er van een dienstverlenende organisatie verwacht wordt.

Als raadslid vroeg Rien aandacht om de dienstverlening voor iedereen binnen de gemeente Veldhoven toegankelijker te maken en te optimaliseren.

Rien was van mening dat de inwoners, bedrijven en instellingen in Veldhoven meer mogen verwachten van een dienstverlenende organisatie als een gemeente. Alle producten die een gemeente levert, vallen onder dienstverlening, of het nu gaat om een paspoort, vergunning, uitkering, voorziening of subsidie. 

De fractieleden van BPV zullen zich in blijven zetten voor zijn gedachtegoed en de missie die Rien is begonnen! We blijven ons inzetten om het voor de Veldhovenaren aangenamer te maken om gebruik te maken van de diensten van de gemeente Veldhoven.

Rien, dankjewel voor alles.
Je wordt gemist!

De missie van Rien Luijkx
wordt voortgezet:

"Wij (de gemeente) zijn er voor de inwoners, bedrijven en instellingen en niet andersom. Als Hart voor Veldhoven zijn we er voor alle Veldhovenaren en hebben we extra aandacht voor de positie van onze ouderen."

Scroll naar boven