PLEK 2

Yvonne Luijkx-Warbroek

Ik ben Yvonne Luijkx-Warbroek, geboren en getogen in D’Ekker. Inmiddels actief raadslid sinds 4 jaar voor de door ons (met mijn helaas overleden man Rien) opgerichte BPV.

Ik heb bijna 20 jaar gewerkt bij de publieksafdeling van de gemeente Veldhoven en heb als ambtenaar van de burgerlijke stand vele nieuwe Veldhovenaartjes geregistreerd. Met name geboorteaangiften in het ziekenhuis waren leuk om te doen en een excellente vorm van dienstverlening. Als mensen niet naar je toe kunnen komen, ga je naar de mensen toe!

Mensen vinden het prettig om geholpen te worden door bekwame ambtenaren die zich niet verschuilen achter regeltjes maar daadwerkelijk met oplossingen komen door mee te denken.

Op deze manier heb ik altijd zelf de mensen geholpen aan de balie, in het ziekenhuis of bij complexe aanvragen voor het organiseren van evenementen.

Ik wil me gaan inzetten voor goede dienstverlening, met name ook aan ouderen, die vaak moeite hebben met het moeilijke taalgebruik, door deze te vereenvoudigen en het voor álle inwoners begrijpelijk te maken. Zogenaamd klare en duidelijke taal. Óók het inlopen zonder afspraak bij de gemeente moet weer mogelijk worden.

We zijn als BPV ontzettend blij gefuseerd te hebben met partijen VSA en Lokaal Liberaal tot

HART VOOR VELDHOVEN ,die dezelfde gedachtengang hebben. Een grote stabiele partij kan meer betekenen voor de inwoners!!

Spreek me rustig aan waar u me ook tegen komt en wie weet, tot binnenkort.

Laat je hart voor Veldhoven op 16 maart spreken en stem op lijst 7, ‘Hart voor Veldhoven’.

Scroll naar boven